HOME

Dennis van Dijk

Toen we vanwege mijn werk vier jaar in het Midden-Oosten woonden waren de Rode Zee en Middellandse Zee erg dichtbij voor ons. Met een duikschool op loopafstand waren mijn vrouw Ria en ik snel verslaafd. Ik heb mijn PADI Open Water en Advanced cursussen gedaan en ik vond het heerlijk om in het water te liggen. In mijn vrije tijd hielp ik bij een duikschool in Eilat en werd ik Divemaster. We hebben veel gedoken in de Rode Zee en Middellandse Zee maar ook in het Caribisch gebied en de Indische Oceaan.Uiteindelijk ben ik doorgegaan voor instructeur en heb ik het PADI Instructors Exam gedaan. Toen we in 2018 terug kwamen naar Nederland wilde ik doorgaan met lesgeven omdat ik het gewoon leuk vind om mensen mijn enthousiasme voor het duiken door te geven. Ik moest wel wennen aan het Nederlandse water maar heb de PADI IDC Staff Instructors cursus gedaan en ben weer gaan lesgeven. Door mijn werk heb ik veel ervaring met lesgeven en het begeleiden van mensen.Nu hebben we de hobby uitgebreid en besloten om met een paar gelijkgestemde vrienden mensen kennis te laten maken met het duiken of ze verder te begeleiden in hun onderwateravonturen. Ik vind dat je zoiets alleen maar kunt doen als je echt aandacht hebt voor je cursisten. Daarom vind ik het fijn om met kleine groepjes te werken zodat je mensen echt leert duiken. Ik hoop jullie snel een keer te zien in het water!

Terug