HOME

Discover Scuba Diving

Heb je je altijd afgevraagd hoe het zou zijn om onderwater te ademen? Als je weleens wilt duiken maar er nog niet klaar voor bent om een volledige duikcursus te volgen voor je duikbrevet, dan is het Discover Scuba Diving-ervaringsprogramma iets voor jou. Dit bieden wij aan in een zwembad bij ons in de buurt. Het is ook mogelijk om een vervolgduik in het buitenwater te maken. Discover Scuba Diving is geen cursus voor een duikbrevet maar een snelle en plezierige introductie in wat ervoor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen.

Wat ga je leren

De basisveiligheidsrichtlijnen worden je bijgebracht, als ook de vaardigheden waar je over moet beschikken om onder direct toezicht van een van onze instructeurs te kunnen duiken. Als je een buitenwaterduik maakt zal je in ondiep water nog enkele andere vaardigheden aanleren om je voor je duikavonturen goed voor te bereiden. Zorg dat je er klaar voor bent om:

Duikuitrusting

We zullen gebruik maken van een basisduikuitrusting en deze zal tijdens de cursus beschikbaar worden gesteld.

Prijs € 49
Duur 1x Theorie
1x Zwembad
1x Buitenwater (optioneel + €50)
Leeftijd 10 jaar
Vereiste Zwemdiploma

Het hele DSD programma zal van begin tot eind ongeveer 2 uur in beslag nemen. Dit is inclusief de theorie en het nabespreken.

Terug