HOME

Discover TEC Diving

Benieuwd naar technisch (tec) duiken maar je weet nog niet zeker of je wel een cursus wilt volgen? Discover Tec is een ervaring in beschut water, zoals een zwembad, waarbij je technisch duiken een keer kunt uitproberen. Je gaat met een technische duikuitrusting een proefduik maken. Je zal enkele basisvaardigheden doen, zoals het wisselen van je primaire naar je secundaire ademautomaat en het afsluiten van de gasstroom.

Wat ga je leren

Je krijgt uitleg over de apparatuur die je gaat gebruiken en we gaan enkele basisprocedures voor TEC duiken met je doornemen, zoals het belang van duiken in een team. Je gaat daarna het water in om na de nodige aanpassingen gevoel te krijgen bij het gebruik van de uitrusting. Als je de vereiste vaardigheden van de eerste les duik van de Tec 40-cursus tijdens het Discover Tec-programma afrondt, krijg je daarvoor vrijstelling als je hierna de cursus bij ons volgt.

Duikuitrusting

Jij zorgt voor je eigen masker, vinnen en duikpak. Wij zorgen dan voor de technische duikuitrusting, waar onder sowieso twee duikflessen en een stage, een primaire ademautomaat en een als back-up, een trimvest voor technisch duiken met een sidemount harnas.
Prijs €179
Opzet  1x Theorie
1x Praktijk
Leeftijd   vanaf 15 jaar 
Vereiste  PADI Open Water Diver Minimaal 10 duiken gemaakt
Terug