HOME

Divemaster

Houd jij van duiken? Wil jij dit met anderen delen op een manier zoals je dit nooit eerder gedaan hebt? Volg dan de PADI Divemaster-cursus en maak van je hobby je werk. Duikers kijken op tegen een Divemaster omdat deze een leider is die toezicht houdt op anderen en hen stimuleert. Als Divemaster ga je niet alleen veel duiken maar ervaar je ook het plezier dat je hebt als je anderen net zo veel van duiken genieten als jij.

De PADI Divemaster-cursus is je eerste brevet op het niveau van duikprofessional. Door samen te werken met een PADI-instructeur scherp je je duikvaardigheden aan. Zo leer je moeiteloos te zweven en verfijn je je reddingsvaardigheden zodat je eenvoudig op algemene problemen kunt anticiperen en deze kunt oplossen. Je doet duikkennis en managementvaardigheden op, en je leert toezicht houden waardoor je een voorbeeld wordt voor duikers om je heen.

Als PADI Divemaster neem je de leiding terwijl je toezicht houdt bij duikactiviteiten en je assisteert bij duikcursussen. Of je nu wil werken bij een duikbestemming ergens ver weg, of voor een duikcentrum bij jou in de buurt, op jou wacht het avontuur van je leven. PADI Divemasters zijn gerespecteerde duikprofessionals die onderdeel uitmaken van de grootste en meest populaire duikorganisatie ter wereld – PADI.

Wat ga je leren

De PADI Divemaster-cursus leert je om een leider te zijn en de leiding te nemen over duikactiviteiten. Via theorielessen, watervaardighedenoefeningen, workshops en praktische praktijkbeoordelingen, ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt om diver duikactiviteiten te organiseren en te leden. Onderwerpen en praktische workshops:

Duikuitrusting

Als duikprofessional heb je sowieso je basisduikuitrusting, waaronder een duikcomputer, een duikmes, en minstens twee oppervlaktesignaleringsmiddelen nodig. Tijdens de vaardighedenpraktijkoefeningen, zoals bij het maken van een onderwaterkaart en bij het zoeken en bergen, heb je ook een kompas, drijfmiddelen, markeringsboeien, hefballonnen en leitjes nodig (deze worden beschikbaar gesteld indien nodig). 

Prijs € 649
Opzet In overleg
Leeftijd 18 jaar
Vereiste Rescue Diver
EFR
Duikkeuring
Minimaal 40 duiken

Aanbevolen PADI Deep Diver
PADI Search & Recovery Diver
PADI Emergency Oxcygen Provider
Exclusief Gebruik basisduikuitrusting
PADI Cursusmateriaal (€299)
PADI Registatie (€129)

De Divemaster cursus doe je niet zomaar even. Je assisteert bij echte cursussen en moet alle vaardigheden trainen en laten zien. Reken op een volledig duikseizoen om deze uitdagende cursus af te ronden.

Terug