HOME

Enriched Air Diver

De PADI Enriched Air Diver-cursus is de meest populaire specialty-duikcursus van PADI. Waarom? Omdat duiken met verrijkte lucht nitrox je langere nultijden biedt, vooral bij herhalingsduiken. Als langer onder water blijven en een minder lang oppervlakteinterval je als muziek in de oren klinkt, twijfel dan niet en word enriched air diver.

Wat ga je leren

Je zult leren waarom je langere nultijden krijgt als je duikt met lucht met een hoger zuurstofpercentage en minder stikstof. Ook wordt er ingegaan op enkele aandachtspunten met betrekking tot apparatuur voor verrijkte lucht. Tijdens een praktijksessie en twee optionele (of verplichte) duiken ga je:

Duikuitrusting

De meeste duikapparatuur en duikcomputers van tegenwoordig kunnen omgaan met verrijkte lucht, maar wij zullen je laten weten of jouw duikuitrusting voldoet aan de aanbevelingen van de fabrikant en plaatselijke vereisten. Echter, je duikflessen moeten voldoen aan de zuurstofrichtlijnen en mogen uitsluitend voor duiken met verrijkte lucht gebruikt worden. Je zult het gebruik van een zuurstofanalysator en speciale stickers voor op je fles oefenen.

Prijs € 99
Duur 1x dagteel theorie en praktijk
2x Beschut water (optioneel + € 50)
Leeftijd 12 jaar
Vereiste Open Water Diver
Exclusief Gebruik basisduikuitrusting
Gebruik duikcomputer
Terug