HOME

Night Diver

Alleen al de gedachte om ’s nachts onder het wateroppervlak te verdwijnen klinkt mysterieus maar ook aantrekkelijk. Alhoewel je misschien vele duiken hebt gemaakt bij een bepaalde duikstek, wacht je een totaal nieuwe wereld als je er ’s nachts naar toe gaat en het onderwaterleven met je duiklamp beschijnt. Het toneel verandert zodra de dieren die je overdag ziet zich terugtrekken en plaatsmaken voor het nachtleven. Mocht je je afvragen wat er zoal onder water gebeurt als de zon eenmaal onder is, schrijf je dan in voor de deze cursus (nachtduiken).

Wat ga je leren

Door bij nacht te duiken leer je om je te focussen op datgene wat door je lichtbundel verlicht wordt, om je drijfvermogen op gevoel onder controle te houden, om bij je buddy te blijven en om aandacht te schenken aan de kleine details waar je normaal overdag niet op zou letten. Tijdens drie nachtduiken zul je het volgende gaan oefenen:

Duikuitrusting

Naast je basisduikuitrusting, heb je een duiklamp nodig en een backuplamp, deze mag je tijdens de cursus gratis gebruiken.

Prijs € 199
Duur 1x Theorie
3x Buitenwater
Leeftijd 12 jaar
Vereiste Open Water Diver
Exclusief Gebruik basisduikuitrusting
Terug