Scuba Diver

Deze cursus is een kortere, uitgeklede versie van de PADI Open Water Diver-cursus. Als je niet al teveel tijd hebt maar toch wilt leren duiken, dan is de kwalificatie als PADI Scuba Diver wellicht iets voor jou. Vooral als je toch van plan bent alleen onder begeleiding van een duikgids te gaan duiken. Deze cursus is een opstapje naar een Open Water Diver-brevet – mocht dat je uiteindelijke doel zijn.
PADI Scuba Divers mogen:

  • Onder direct toezicht van een PADI Professional te duiken naar een maximumdiepte van 12 meter/40 voet.
  • Een duikfles te laten vullen, een duikuitrusting te huren of aan te schaffen, en deel te nemen aan duikactiviteiten, zolang die onder de juiste begeleiding plaatshebben.
  • Verder te gaan met een duikcursus voor het behalen van het PADI Open Water Diver-brevet en deel te nemen aan bepaalde duikcursussen.

Wat ga je leren

De PADI Scuba Diver-cursus bestaat uit drie hoofdonderdelen:

  • Kennisontwikkeling (online, zelfstudie of in een klaslokaal) waarbij je de basisbeginselen van het duiken leert – dit zijn de eerste drie van de vijf hoofdstukken van de Open Water Diver-cursus.
  • Beschutwaterduiken om de basis duikvaardigheden aan te leren – dit zijn de eerste drie van de vijf duiken uit de Open Water Diver-cursus.
  • Buitenwaterduiken om je vaardigheden in praktijk te brengen en om de onderwaterwereld te ontdekken – dit zijn twee van de vier duiken uit de Open Water Diver-cursus.

Duikuitrusting

We zullen gebruik maken van een basisduikuitrusting en deze zal tijdens de cursus beschikbaar worden gesteld.

Prijs€ 349
Duur3x Theorie
3x Zwembad
2x Buitenwater
Leeftijd10 jaar
VereisteZwemdiploma
Exclusief

Reacties zijn gesloten.