HOME

ReActivate

Heb je een tijdje niet gedoken en wil je een en ander snel opfrissen? Het ReActivate™-programma is de perfecte manier om je duikvaardigheden en -kennis die je tijdens de PADI Open Water Diver-cursus hebt opgedaan op te frissen voordat je weer het water in duikt. Of je nu slechts een paar onderwerpen wilt doornemen of de volledige basis, ReActivate wordt volledig voor jou op maat gemaakt. Je gaat eerst met wat grondbeginselen van duiken in eigen tempo op je tablet-pc, mobieltje of computer aan de slag. Pas daarna ga je met een van onze instructeurs het water in. Je gaat er vlot door heen en het is eenvoudig te doen en daarmee een goede manier om je voor te bereiden op je volgende PADI-cursus of duikvakantie. Het mooie is ook nog dat als je zowel de kennis als de duikvaardigheden opfrist, je een vervangingspasje krijgt waarop de ReActivate-datum staat.

Eigenlijk zou elke gebrevetteerde duiker die het duiken weer even wil opfrissen of zich wil voorbereiden op een duikvakantie, het ReActivate-programma moeten volgen. Voor duikcentra is het ook ideaal als je een brevetpas kunt laten zien waarop een recente ReActivate-datum staat vermeld omdat ze dan weten dat jij er helemaal klaar voor bent om het water in te duiken.

Wat ga je leren

Door gebruik te maken van ReActivate Touch (voor de tablet of andere mobiele apparatuur) krijg je duikscenario’s voorgeschoteld en moet je beslissingen nemen op basis waarvan je kennis en begrip van belangrijke duikveiligheidsonderwerpen, duikplanning en probleemmanagement wordt beoordeeld. Ga in eigen tempo met ReActivate aan de slag en duik dieper in die onderwerpen waar je meer vanaf wilt weten.

Wij gaan je in het water helpen om weer comfortabel en zelfverzekerd te duiken. Je zult enkele veiligheidsgerelateerde vaardigheden oefenen en daarna die vaardigheden die jij zelf graag nog eens zou willen doen.

Duikuitrusting

We zullen gebruik maken van een basisduikuitrusting en deze zal tijdens de cursus beschikbaar worden gesteld.

Prijs € 89
Duur 1x Theorie via eLearning
1x Beschut water
Leeftijd 10 jaar
Vereiste Scuba Diver

Een re-activate doen wij echt op maat dus heeft geen vaste tijdsduur. Reken minimaal op 3 uren.

Terug