HOME

Ria van Dijk

Ik ben opgegroeid in en op het water. Als kind was ik wedstrijdzwemster en had ik een eigen kano. Later heb ik veel gezeild en toen ik met mijn man in het Midden-Oosten woonde, zijn we gaan duiken. Al snel waren we verkocht en doken we veel in de Rode Zee en de Middellandse Zee. Het onderwaterleven fascineert me enorm en ik werkte in Israël in het Zeeschildpadden Redding Centrum. In Eilat hielpen we in onze vrije tijd bij een duikschool en zo ben ik uiteindelijk PADI Divemaster geworden. Ik heb me vooral toegelegd op fotografie en ga eigenlijk nooit zonder camera het water in. Sinds we weer in Nederland wonen run ik mijn eigen Bed & Breakfast en daarnaast zijn we blijven duiken. Het lijkt me leuk om anderen te laten beleven hoe het is onder water. Mijn werk met de B&B combineer ik met de duikhobby. En wie weet wil je een keer blijven slapen na het duiken? Dat kan in mijn Zomerdijk-Inn. Hopelijk tot snel!

Terug