HOME

Wreck Diver

Wrakken bieden een fascinerende blik op het verleden, of deze nu met opzet tot zinken zijn gebracht om een kunstmatig rif voor duikers te vormen, of om andere redenen gezonken zijn. Schepen, vliegtuigen en zelfs auto’s zijn bijzonder interessant om te verkennen, en het wemelt er meestal van het zeeleven. Elke wrakduik biedt de mogelijkheid om dingen te ontdekken, een mogelijk mysterie te ontrafelen of om iets van dichtbij te bekijken wat door anderen over het hoofd is gezien. Deze cursus is populair vanwege de gedegen training in verantwoord wrakduiken die ruimschoots wordt beloond met geweldige wrakduikavonturen.

Wat ga je leren

Er zijn vele verschillende type wrakken. Sommige wrakken worden beschermd door wetgeving gericht op het behoud van hun historische en culturele betekenis. Je cursus begint met het doornemen van de richtlijnen voor het onderzoeken en ongemoeid laten van wrakken. Tijdens vier duiken:

Duikuitrusting

Naast de basisduikuitrusting heb je een duiklamp nodig om in het wrak zelf te kunnen kijken. Daarnaast heb je een leitje en onderwaterkompas nodig om op het wrak te kunnen navigeren en het in kaart te kunnen brengen, en een lijn en reel om het wrak binnengaan te oefenen.

Prijs € 199
Duur 1x Theorie
4x Buitenwater
Leeftijd 15 jaar
Vereiste Adventure Diver
Aanbevolen PADI Enriched Air Diver
Exclusief Gebruik basisduikuitrusting
Terug